Kino4ua.com
R

Божевільні сусіди

Рік:
Ор. назва:
A bras ouverts
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Філіпп Де Шоврон
Тривалість:
01:32:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
У центрі історії комедійного фільму «Божевільні сусіди» знаходиться авторитетний і дуже заможний інтелектуал Жан-Етьєн, що дотримується прогресивних поглядів. Він регулярно виступає з заявами про те, що людство повинно допомагати тим, хто по-справжньому потребує допомоги. Обговорюючи гострі соціальні проблеми, головний герой регулярно бере участь в дебатах, відстоюючи свою точку зору.

Дія починає розвиватися в той момент, коли Жан-Етьєн в черговий раз виявляється в телевізійній студії, обговорюючи проблеми, пов'язані з імміграцією. Перебуваючи під впливом своїх емоцій, він необережно заявляє про те, що його улюблена країна відкрита для будь-яких біженців, вони без зусиль зможуть знайти собі їжу, дах і воду. Крім того, він запрошує всіх бажаючих до нього додому. Не минає й доби, як у його будинку виявляється група іммігрантів. Якщо він відмовить їм, то тоді всі зрозуміють, що він лише займався балаканиною і він зовсім не збирається відповідати за сказане. Тому доводиться погодитися впустити гостей у будинок. Що з цього вийде, ви дізнаєтесь подивившись цю гарну кінокомедію. ©Kino4ua Божевільні сусіди 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?