Kino4ua.com
PG-13

Мандрівка часу

Рік:
Ор. назва:
Voyage of Time: Lifes Journey
Країна:
США, Франція, Німеччина
Режисер:
Терренс Малік
Тривалість:
01:28:54
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм має безліч переваг, таких як чудовий візуальний ряд, музичний супровід і присутність глибинного сенсу. Документальна кінострічка «Мандрівка часу» розповідає про еволюцію Всесвіту, моделює Великий вибух і детально показує зміни, що відбувалися на планеті протягом мільярдів років. Вже з перших кадрів стає очевидно, що над проектом працювали довго і ретельно. Як зізнався режисер, перша ідея з'явилася у нього більш сорока років тому. У вас є унікальний шанс відправитися у фантастичну подорож і побачити перші мікроорганізми, приматів, зіткнення материків і грандіозні виверження вулканів. Оповідання поєднує в собі реальні зйомки, проведені в різних куточках планети, і високоякісну комп'ютерну графіку. Не пропустіть можливість дізнатися, якою була Земля в далекому минулому. ©Kino4ua Мандрівка часу 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?