Kino4ua.com
PG-13

Галерея розбитих сердець

Рік:
Ор. назва:
The Broken Hearts Gallery
Країна:
США, Канада
Режисер:
Наталі Крінскі
Тривалість:
01:48:50
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Колобок
Двадцятирічна Люсі працює в одній з арт-галерей Нью-Йорка і, як і більшість її ровесниць, мріє про романтичні прогулянки під місяцем, величезних букетах і незвичайних зізнаннях, які змушують серце завмирати в грудях. Однак, з абсолютно незрозумілих причин, всі її закоханості закінчуються абсолютно однаково - головну героїню байдуже кидають. За якийсь невеликий проміжок часу вона збирає своєрідну колекцію, що складається з сувенірів, які не становлять цінності, але так чи інакше пов'язаних з невдалими стосунками. Перебираючи милі дрібнички, нещасна дівчина намагається проаналізувати власну поведінку і ситуації, які привели до розриву, щоб не робити подібних помилок, але насправді лише більше занурюється в депресію, втрачаючи надію на щасливе майбутнє.

Одного разу вона випадково знайомиться з Ніком - чарівним хлопцем, якому несподівано вдається повністю змінити її життя. Хлопець, взявши ініціативу в свої руки, допомагає їй організувати «Галерею розбитих сердець», де кожен бажаючий може залишити предмети, що залишилися від колишніх коханих, які змушують думати про взаємини що невдало завершилися, відчуваючи біль і образу. ©Kino4ua Галерея розбитих сердець 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?