Kino4ua.com
R

Відьмин будинок

Рік:
Ор. назва:
House of the Witch
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Алекс Меркін
Тривалість:
01:26:09
Переклад:
Українська мова Індиго | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Події фільму «Відьмин будинок» розвиваються в одному американському містечку під час святкування Хеллоуїна. Маленькі діти ходять по домівках, збираючи солодощі, а в цей час старшокласники придумують нові способи перевірити свою психіку на міцність. У центрі історії знаходиться група людей, які закінчують школу і бажаючих провести це свято так, щоб потім спогади про цей день залишилися на все життя. Ось тільки хлопці не підозрюють, що їм доведеться зіткнутися зі смертельною небезпекою.

Один із старшокласників пропонує відправитися в старий занедбаний особняк, який, якщо вірити міським легендам, населений злом. Практично ніхто з героїв в це не вірить, тому вони вирішують забратися всередину і провести там час до настання світанку. Пробравшись в будівлю, вони починають його вивчення. І незабаром хлопці розуміють, що тут дійсно щось відбувається. Деякі з героїв ловлять на собі погляд чогось демонічного. Не по своїй волі їм доводиться вступити в контакт з відьмою. ©Kino4ua Відьмин будинок 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?