Kino4ua.com
R

Шукайте жінку

Рік:
Ор. назва:
Cherchez la femme
Країна:
Франція
Режисер:
Со Абаді
Тривалість:
01:24:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф.Многоголосый
Пристрасний роман Лейли і Армана триває вже майже рік. Весь цей час вдома був відсутній старший брат дівчини, який був в Ємені. На початку комедії «Шукайте жінку» він повертається на батьківщину. З'ясовується, що за минулі одинадцять місяців хлопець став настільки релігійним, що змінив погляд на багато речей. У тому числі і на відносини до шлюбу, що він наочно демонструє, забороняючи сестрі бачитися з її коханим. Тепер відносини героїв знаходяться в небезпеці. Розуміючи, що заборони Махмуда не перешкоджають здійсненню його почуттів до дівчини, Арман придумує зухвалий план. Він вирішує прикинутися дівчиною на ім'я Шахерезада - подружкою Лейли. Приховуючи свою справжню зовнішність під довгим хіджабом, герой отримує можливість відвідувати кохану практично в будь-який час, навіть незважаючи на заборони її брата. Махмуд нічого не підозрює, тому не засуджує візити чарівної Шахерезади, яка, як він бачить, шанує і дотримується всіх традицій. Але не все так райдужно, адже чим частіше гостя приходить в їх будинок, тим сильніше Махмуд переконується: він закоханий. Незабаром він починає залицятися до Шахерезади, навіть не підозрюючи, що в дійсності це бойфренд його сестри. ©Kino4ua Шукайте жінку 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?