Kino4ua.com
480p
R

Антиганг

Рік:
Ор. назва:
Antigang
Країна:
Великобританія, Франція
Режисер:
Бенжамен Роше
Тривалість:
01:32:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Легендарний поліцейський Серж Бюрен не звик особливо церемонитися зі злочинцями. Разом зі своєю молодою командою, яка повністю підтримує шефа, вони тримають під дуже жорстким контролем злочинний світ Парижа, використовуючи для цього радикальні методи, які часто не потрапляють в рамки закону. Такі способи, незважаючи на надмірну жорстокість, із за чого вони не особливо подобаються новому шефові поліції, яки дозволяють домагатися блискучих результатів.
У той же час, безжальне злочинне угруповання, зовсім недавно з'явилася в місті, яка з неймовірною легкістю грабує столичні банки і ювелірні магазини, залишаючи після себе кривавий шлейф і величезну кількість трупів, вбиваючи нещасних жертв, часом, без видимої необхідності. Вперше зіткнувшись з противником, який у всьому перевершує поліцію, залишаючись завжди на крок попереду, нашим героям доведеться використовувати всю свою винахідливість, щоб зупинити смертоносних грабіжників, поки число жертв не досягло катастрофічного значення. ©Kino4ua Антиганг 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?