Kino4ua.com
PG-13

Справжня мужність

Рік:
Ор. назва:
True Grit
Країна:
США
Режисер:
Етан Коен, Джоель Коен
Тривалість:
01:50:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Метті Росс, залишившись без батька в 14 років, аж ніяк не має наміру спускати його вбивство з рук жорстокого злочинця. Бандит не залишиться безкарним, навіть якщо на його упіймання піде кілька років. Швидко зібравши в вузлик нехитрі пожитки, дівчинка залишає рідне селище з однією метою: розшукати негідника і розбійника Тома Чейні, винного в смерті близької їй людини.

Але Метті розумна не по роках і віддає собі звіт, що в силу юного віку і приналежності до прекрасної статі, вона навряд чи впорається з завданням сама. Адже Том підступний і майстерно володіє зброєю. Прибувши в місто, героїня дізнається, що той, кого вона шукає, відправився на територію, контрольовану індіанцями. Там буква закону - ніщо, як для місцевого населення, так і для бандитів якогось Пеппера, який захопив там владу. Його прізвисько - «Щасливчик», і йому вже не раз вдавалося уникнути заслуженої відплати. Дівчинка вирішує терміново підібрати помічників. Для цього вона продає все, що дісталося їй від батька, і за певну плату наймає Рубена Когберна - федерального маршала, який не тільки втратив око, а й справедливо носить прізвисько «Забіяка». У місті добре відомі як його запальність і любов до спиртних напоїв, так і залізна хватка: важко знайти більш мужню і наполегливу людину. До їх компанії приєднується і ЛаБіф - рейнджер з Техасу, де Чейні примудрився вбити сенатора. Разом вони відправляються на пошуки розбійника .. ©Kino4ua Справжня мужність 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?