Kino4ua.com
R

Весільний гість

Рік:
Ор. назва:
The Wedding Guest
Країна:
Великобританія
Режисер:
Майкл Вінтерботтом
Тривалість:
01:36:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
У центрі оповідання знаходиться молодий британець індійського походження, якому довелося відправитися в украй небезпечну подорож по Індії і Пакистану. Він бере участь в відмінно спланованій і організованій операції, головна мета якої - врятувати одну дівчину від весілля, яке не повинно відбутися. Головний герой і припустити не міг, що це непросте завдання обернеться для нього справжньою перевіркою на міцність. Йому потрібно буде думати швидко і діяти швидко, оскільки час в даному випадку грає проти нього. Це небезпечна гра, в якій буквально кожен невірний і необережний крок може привести до цілого ланцюжку трагічних подій ... ©Kino4ua Весільний гість 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    16 листопада 2020 23:59
    + 0 -
    нудноват но в целом пойдёт