Kino4ua.com
R

Візантійська принцеса

Рік:
Ор. назва:
Tirante el Blanco
Країна:
Італія, Іспанія, Великобританія
Режисер:
Вісенте Аранда
Тривалість:
02:01:30
Переклад:
Українська мова Тоніс | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Візантійська принцеса – історична стрічка, події якої розгортаються у 15 столітті на території середньовічної Візантії. Для імперії цей історичний період був украй важким. Турецький султан Мухамед ІІ зібрав величезну і дуже сильну армію, разом з якою пішов у наступ на Константинополь. Виявилось, що місто не готове до такої атаки. Ситуація дуже складна. Імператор чудово розуміє, що місто можуть просто знищити, і відбудеться це швидко. Але є можливість цього уникнути – якщо він віддасть султану за дружину власну доньку Карменсін. Правитель імперії має зробити вибір, якого він робити не хоче, але іншого шляху у нього просто немає. Та є ще одна людина, яка не згодна віддавати дівчину якомусь чужому чоловікові. Це візантійський полководець Тіран, який у Карменсін давно закоханий. Він збирається відвоювати у турків її і свої рідні землі. ©Kino4ua Візантійська принцеса 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?