Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Обережно, двері зачиняються

Рік:
Ор. назва:
Sliding Doors
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Пітер Ховітт
Тривалість:
01:39:50
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Обережно, двері зачиняються – мелодраматична історія, яка розповідає проте, що життя людини може змінитись у будь-який момент, і навіть маленька дрібничка може стати доленосною. Саме так сталось у житті Хелен Квілл, яка дуже поспішала застрибнути у вагон метро. Двері, які саме зачинялись, стали тим розділовим знаком, після якого її життя могло піти одним або іншим шляхом – залежно від того, чи встигла вона зайти у вагон крізь цей вхід. У тому варіанті життя, де вона все встигла, далі події починають розвиватись не найприємнішим чином для героїні. Вона знайомиться з красенем Джеймсом, а одразу після цього дізнається про зраду свого обранця з якоюсь Лідією. Намагаючись забутись у обіймах Джеймса, Хелен необачно вагітніє, а потім дізнається, що він одружений… А як складеться життя, якщо вона не встигне сісти у метро? Її пограбують, але про зраду коханого вона не дізнається. Пізніше від нього завагітніє, та не лише вона… ©Kino4ua Обережно, двері зачиняються 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?