Kino4ua.com
PG-13

Вікторія та Абдул

Рік:
Ор. назва:
Victoria and Abdul
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Стівен Фрірз
Тривалість:
01:51:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
«Вікторія і Абдул» - це правдива історія про дружбу, яка довгий час багатьом здавалася практично неймовірною. Вона обговорювалася на самих різних рівнях і привертала увагу широкої громадськості. Це історія про британську королеву і індійського секретаря. Зустрівшись одного разу, вони зрозуміли, що можуть надати взаємну підтримку один одному і поглянути на світ по-новому.

Події починають розвиватися в той момент, коли принцеса Вікторія отримує законне право престолонаслідування. Досягнувши вісімнадцятирічного віку, вона стає королевою. В її руках опиняється величезна влада. Кожне рішення королеви Вікторії впливає на долі мільйонів людей. Вона стає королевою Великобританії, Ірландії, а трохи пізніше і імператрицею Індії. Серед численних підданих виявляється радник Абдул Карім. Заручившись підтримкою королеви і ставши її правою рукою, він допомагає їй по-новому поглянути на навколишній світ. Абдул Карім стає впливовою людиною. В одну мить він набуває заздрісників, що плетуть проти нього інтриги. ©Kino4ua Вікторія та Абдул 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?