Kino4ua.com
R

Звук тиші

Рік:
Ор. назва:
The Sound of Silence
Країна:
США
Режисер:
Майкл Тибурський
Тривалість:
01:27:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) iTunes
Сюжет крутиться навколо представника екзотичної, і яка все рідше зустрічається в сучасному світі професії - Пітера Люциана. Він відлюдний, надмірно спокійний, педантичний, розумник в твідом костюмі, який має академічну освіту з теорії класичної музики стає настроювачем. Тільки не концертної апаратури або оркестрових інструментів, а житлових приміщень. Чоловік відмінний фахівець в усуненні, згладжуванні звукових рельєфів, що зазвичай викликали зневіру, відчуття неспокою у мешканців. Еллен стає його першою клієнткою. Дівчина всього пару днів назад перебралася в Нью-Йорк. Саме час усунути головну життєву проблему - синдром хронічної втоми. ©Kino4ua Звук тиші 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?