Kino4ua.com
R

Телефонна будка

Рік:
Ор. назва:
Phone Booth
Країна:
США
Режисер:
Джоел Шумахер
Тривалість:
01:21:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Телефонна будка – гостросюжетний детективний трилер, який розповідає про події, що відбувались у нещодавньому минулому, хоча може здатись, що ті часи були вже дуже давно. Сьогодні вже важко повірити, що люди колись спілкувались не з допомогою мобільних телефонів, а телефонували один одному зі стаціонарних апаратів, а також користувались телефонними будками, які стояли на вулиці. Іноді навіть бувало так, що хтось міг подзвонити прямо на той телефон, що був установлений в такій будці. А це означало, що підняти слухавку міг будь-хто з перехожих. Одного разу таким випадковим перехожим виявився Стью. Він просто почув дзвінок і вирішив послухати, що скажуть на іншому кінці дроту. Та вже за кілька секунд він дуже пошкодував про свій необдуманий вчинок. Дуже серйозний чужий голос повідомив йому, що він може загинути, якщо не буде виконувати вказівки… ©Kino4ua Телефонна будка 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?