Kino4ua.com
G

Зоряний шлях: Фільм

Рік:
Ор. назва:
Star Trek: The Motion Picture
Країна:
США
Режисер:
Роберт Вайз
Тривалість:
02:12:25
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Зоряний шлях: Фільм – фантастична стрічка, знята в кінці 1970-х років на величезні на той час гроші (34 мільйони доларів). Дія відбувається у далекому 2271 році. Існує Клінгонський простір, по якому «плавають» три космічні крейсери. Вони патрулюють територію. Несподівано на їх шляху виникає невідомий об’єкт величезних розмірів, який нагадує хмару. Капітан ІКС Амара, який стоїть у цей момент на своєму капітанському містку, віддає наказ запускати у хмару бойові торпеди. Але результату чи ефекту це не має. А в цей час Клінгонські кораблі намагаються уникнути зіткнення з цією хмарою. Та їх один за одним руйнують удари плазми, які дещо схожі на блискавки. А далі стає зрозуміло, що хмара рухається у бік Землі. Небезпека, про яку людство навіть не здогадується, уже є, і впоратись з нею може лише команда адмірала Джеймса Кірка, який очолює зореліт Ентерпрайз… ©Kino4ua Зоряний шлях: Фільм 1979 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?