Kino4ua.com
R

Лінія

Рік:
Ор. назва:
La linea
Країна:
Мексика, США
Режисер:
Джеймс Коттен
Тривалість:
01:35:25
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Лінія – кримінальна драма, яка розповідає про важке і небезпечне життя людей, що мають безпосереднє відношення до кримінальних структур і мафії. Це лише здається, що вони живуть легко і не мають проблем з грішми, бо їх у них стільки, що кури не клюють. Насправді ж там все дуже складно. Один впливовий тіхуанський наркобарон зібрався помирати. Але ж він не може просто залишити свої справи, тому потрібен той, хто візьме владу у свої руки, потрібна довірена особа. На щастя, така людина є, але просто зайняти «тепленьке» місце «спадкоємцю» не вдасться, бо над ним уже нависла смертельна небезпека. Із Лос-Анджелеса вже їде професійний найманий убивця, який має його прибрати зі шляху. Новий наркобарон комусь дуже заважає. Чи вдасться йому вижити у цій небезпечній грі? І яку роль у всьому тому, що буде відбуватись, зіграє Олівія зі своєю дочкою? ©Kino4ua Лінія 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?