Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Чумові боти

Рік:
Ор. назва:
Kinky Boots
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джуліан Джаррольд
Тривалість:
01:47:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ParamountComedy
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Чумові боти можуть врятувати взуттєвий бізнес Чарлі Прайса, тільки він про це ще не здогадується. Засновником сімейної справи був ще прадід Чарлі, і про це він дізнався ще у дитинстві. Тепер головний герой дорослий чоловік, якому потрібно вести цей бізнес. І виявляється, що керувати навіть невеликою взуттєвою фабрикою доволі складно. Чарлі вже так «накерувався», що бізнес на межі банкрутства. Продажі стрімко падають, конкуренти атакують, йому доводиться звільняти працівників, але це не рятує ситуацію. Чарлі у відчаї і не розуміє, що можна зробити, щоб не втратити справу кількох поколінь. І тут він зустрічає ексцентричну дамочку Лолу, яка, як виявляється, може допомогти. Тільки це зовсім не жінка, а чоловік-травесті, який вдягається у жіноче вбрання і виступає на сцені. І йому потрібне якісне взуття великого розміру. Знайти його практично неможливо. А що, як фабрика Чарлі почне його виготовляти? ©Kino4ua Чумові боти 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталка
    Наталка
    14 листопада 2020 01:25
    + 0 -
    прекрасне кіно для адекватних людей з почуттям гумору