Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Магічні числа: таємничий світ математики Ханни Фрай (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Magic Numbers. Hannah Fry's Mysterious World of Mathematics
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Грем Томсон, Джилз Харрісон
Актори:
Тривалість:
00:59:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Da Vinci
У серці нашого Всесвіту ховається таємниця... Загадка, яку поки що ніхто не зміг розгадати. Таємниця полягає в тому, що математичні правила і паттерни, здається, пронизують усе в світі навколо нас. Багато хто описував математику як фундаментальну мову Всесвіту, але де вона взялася? Навіть через тисячі років це питання викликає суперечки. Ми досі не можемо дійти згоди щодо того чим є математика, чи де вона взялася. Чи вона винайдена як мова? Чи ми просто відкрили її. І чому це так важливо? Математика є фундаментом нашого сучасного світу: від комп'ютерів і мобільних телефонів до нашого розуміння людської біології і свого місця у Всесвіті. ©Kino4ua Магічні числа: таємничий світ математики Ханни Фрай (1 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?