Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Погань (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Fleabag
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Гаррі Бредбір, Тім Кіркбі
Тривалість:
00:27:00
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Британський комедійний серіал «Погань» розповідає про життя зовсім скромної і далеко не манірної дівчини Флібег, яка мешкає в сучасному Лондоні. Вона молода, цинічна, дотепна і володіє прекрасним почуттям гумору, яке допомагає з іронією ставиться до власного життя.

Флібег не є прикладом для наслідування, а скоріше навпаки - є зібранням різних вад і не найкращих людських якостей, які зазвичай притаманні чоловікам. Вона живе як хоче і робить, що вважає за потрібне, наплювавши на моральні засади і громадську думку. ©Kino4ua Погань (1, 2 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.7
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?