Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Диво

Рік:
Ор. назва:
Miracle
Країна:
Канада, США
Режисер:
Гевін О'Коннор
Тривалість:
02:15:20
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Диво – спортивна драма, яка розповідає про команду спортсменів, що готуються до найбільшого прориву у своєму житті. Події починаються за сім місяців до олімпійського турніру, який має проводитись у Лейк-Плесіді. У центрі сюжету Херб Брукс – професійний спортсмен, який отримує посаду тренера у американській хокейній збірній. Розуміючи, що на ньому велика відповідальність, він вирішує діяти нестандартно. Герой починає переглядати усіх найкращих гравців-студентів. Серед них він обирає 26 хлопців, які здаються найбільш перспективними і здатними втілити у життя його задум. Так з’являється нова команда, хоча до відчуття, що вони дійсно справжня команда, хлопцям ще далеко. Починається період тренувань – важких, виснажливих, безкінечних. Стати злагодженим механізмом гравцям удасться не так вже й скоро, але ж вони всі хочуть отримати на Олімпіаді перемогу над збірною СРСР… ©Kino4ua Диво 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?