Kino4ua.com
R

Поцілунок Беатріс

Рік:
Ор. назва:
Sage femme
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Мартен Прово
Тривалість:
01:57:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Поцілунок Беатріс – драматична стрічка з Катрін Деньов у одній з головних ролей. У центрі сюжету знаходиться симпатична жінка Клер, яка живе у власноруч створеному затишному світі, де є прекрасний сад, розумний син і улюблена робота в лікарні. Вона оточила себе хорошими людьми, створила атмосферу, у яку хочеться повертатись, вдома, а незабаром її син теж стане лікарем, що викликає у неї невимовну радість. Її життя розмірене, передбачуване і щасливе. Але все змінюється, коли на порозі будинку з’являється людина із минулого. Це її мачуха Беатріс, яка покинула її з батьком 30 років тому, так нічого і не пояснивши. Хоч і промайнуло так багато років, Беатріс мало змінилась – так само любить красиве життя і кидати слова на вітер. Але повернулась вона, як не дивно, щоб вибачитись. Чи вдасться жінкам, що схожі між собою як ніч і день, знайти спільну мову і забути старі образи? ©Kino4ua Поцілунок Беатріс 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?