Kino4ua.com
R

В очікуванні варварів

Рік:
Ор. назва:
Waiting for the Barbarians
Країна:
Італія, США
Режисер:
Сіро Герра
Тривалість:
01:52:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlphaProject, ColdFilm, Дублированный
В очікуванні варварів – драматична стрічка, у якій зібралося сузір’я кінозірок, справжніх улюбленців публіки. Події розгортаються на території безіменної Імперій у такому ж безіменному місті. Усіма міськими справами тут керує магістрат, який вельми успішно з усим справляється. Він завжди оцінює події, що відбуваються, спокійно і виважено. Він добра людина, яка нікому не бажає зла, а якщо і виникають конфлікти, то прагне залагоджувати їх мирним шляхом. Нещодавно почали пліткувати, що незабаром сюди прийдуть варвари, а у них наміри добрими бути не можуть. Варварами місцеві жителі називають представників корінних народів, які мешкають неподалік. Дізнавшись новину, до міста прибуває полковник Джолл, який збирається подавити повстання варварів. Він людина рішуча, жорстока, здатна закатувати кого завгодно, якщо це потрібно для досягнення певної мети. Його рішення вражають холоднокровністю, і тільки магістрат наважується йому протистояти… ©Kino4ua В очікуванні варварів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?