Kino4ua.com
R

Безсоння

Рік:
Ор. назва:
Insomnia
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Кристофер Нолан
Тривалість:
01:58:40
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Безсоння – психологічний трилер, події якого відбуваються на території містечка на Аляскі. Сюди прибувають детективи Екхарт і Дормер з Лос-Анджелеса, щоб допомогти колегам у розслідуванні обставин смерті місцевої школярку. Понівечене тіло старшокласниці знайшли два дні тому. Відомо, що незадовго до смерті вона посварилась із хлопцем, коли проводила час у кав’ярні. Місцеві поліцейські сподіваються, що злочинцем був якийсь немісцевий психопат, але Дормер вважає геть інакше, і від своєї версії він відмовлятись не збирається. Цей досвідчений детектив упевнений, що убивця жертву добре знав, тому шукати його треба серед знайомих, друзів і родичів загиблої. Не варто забувати і про дорослих залицяльників, які були поруч з нею. Але у той момент, коли детектив підготував для убивці пастку, стається непередбачуване – він випадково вбиває свого напарника… ©Kino4ua Безсоння 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?