Kino4ua.com
PG

Кораліна у Світі Кошмарів

Рік:
Ор. назва:
Coraline
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Генрі Селік
Тривалість:
01:40:36
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Світ дітей був би зовсім іншим, якщо був би позбавлений образ. Діти можуть ображатися на своїх однолітків, на друзів, які не дали їм щось або не покликали гуляти, але, найбільше, діти ображаються на власних батьків. Повне нерозуміння, адже різниця у віці часто дає про себе знати, відмови в чомусь, а так само заборони, які і зовсім здатні викликати у дитини ненависть. Батьки Кораліни дуже багато працюють, після переїзду на нове місце дорослим потрібно багато грошей, щоб викупити будинок, а так само нормально існувати. Але Кораліні складно дається це розуміння, і вона знаходить собі компанію за межами будинку - знайомиться з хлопчиком Вайбом. Саме він показує їй двері, яка може вести в інший світ, в якому знаходяться такі ж люди, як вони, а точніше їх копії. Але світ там - повна протилежність. ©Kino4ua Кораліна у Світі Кошмарів 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ДАРИНА
    ДАРИНА
    1 січня 2021 18:42
    + 0 -
    КЛАСНО heart_eyes