Kino4ua.com
PG-13

Код Гіасс: Повстання Лелуша

Рік:
Ор. назва:
Code Geass: Hangyaku no Lelouch II - Handou
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
ТаніҐучі Ґоро
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова AniUA | Двоголосий закадровий
Завдяки своїй силі і могутності Британська імперія захоплює більшу частину всього світу. І всіх, хто відмовляє підкорятися новим правилам чекає покарання. Японія також виявилася в числі захоплених територій. Там живе наш герой - юний хлопчисько Лелуш і його крихітка сестра. Лелуш не простий хлопчисько, він син Імператора. Але втративши маму юнак втратив і право на спадкування престолу. Наш герой не звичайний хлопчисько, він має величезну кількість талантів.

Під час однієї з битв між Японією і Британією Лелуш зустрічає чудову і дуже незвичайну дівчину С.С. Юна діва обдарувала нашого героя неймовірною здатністю "Гіасс". Ця здатність допомагає керувати волею будь-якої людини.
Лелуш хоче провчити батька, саме тому допомагає його противникам, ховаючи при цьому своє обличчя. Життя молодого хлопця має дві сторони. Днем Лелуш звичайний студент, а вночі месник. ©Kino4ua Код Гіасс: Повстання Лелуша 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?