Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тремтіння землі

Рік:
Ор. назва:
Tremors
Країна:
США
Режисер:
Рон Андервуд
Тривалість:
01:35:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головні герої Вел і Ерл працюють найманими робітниками в Перфекшн - невеликому американському селищі для шахтарів. Незабаром їх робота закінчується, і герої вирішують відправитися в інше місто. В дорозі вони зустрічають мертву людину, яка загинула, просидівши на верхівці стовпа, по всій видимості, його щось сильно налякало. А в цей час до робочих для проходження практики приїжджає цікава студентка Ронда. Тепер їх шлях лежить на ферму, де загадковим чином був убитий фермер і його стадо овець. Вел і Ерл вирішують, що в маленькому поселенні завівся небезпечний маніяк, і розгортаються назад в Перфекшн. Вони попереджають робочих близько дороги про дивні події, що відбуваються в цій місцевості. А коли герої їдуть, будівельники натикаються на дивну істоту в землі, яке вбиває їх і приходить в лють. Поспілкувавшись ближче зі студенткою, яка спеціалізується на сейсмологічних коливаннях, Ерл і Вел дізнаються, що тремтіння землі пов'язана з гігантськими хробаками. Вони можуть визначити місцезнаходження людини по коливаннях і володіють дуже чуйним слухом. Герої розуміють, що поки вони не розправляться з усіма підземними мешканцями цього міста, залишити нещасливе місце їм навряд чи вдасться. ©Kino4ua Тремтіння землі 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?