Kino4ua.com
G

Покемон: Перший фільм - М'юту завдає удару у відповідь

Рік:
Ор. назва:
Gekijoban poketto monsuta - Myutsu no gyakushu
Країна:
Японія, США
Категорія:
Режисер:
Куніхіко Юяма
Тривалість:
01:07:00
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Суспільство покемонів давно стало дуже рідним Ешу, хлопець практично оселився серед них разом зі своїми рідними, і справжніми покемонами. І ось вони запрошені на змагання, там обіцяється видовище, яке повалить в шок усіх. І так і є, тому що бій двох покемонів справа звична, але коли бореться основна версія проти свого ж клону - навіть вчені бояться сказати, що станеться з істотами. Мьюту б не існувало, якби ніхто не зацікавився феноменом покемонів і не вирішив, що можна буде спробувати створити такого ж, а потім перевіряти, хто з них вийшов сильніше. Мью доведеться дуже несолодко, тому що битися проти себе ж, але в більш молодому варіанті все ж складно, і ніякий досвід не замінить сили і завзяття. Тільки вчених радує це все, адже вони зможуть насолоджуватися таким видовищем. Ніхто навіть не підозрює, до чого може привести подібна "гра". ©Kino4ua Покемон: Перший фільм - М'юту завдає удару у відповідь 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?