Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Забути Сару Маршал / В прольоті

Рік:
Ор. назва:
Forgetting Sarah Marshall
Країна:
США
Режисер:
Ніколас Столлер
Тривалість:
01:51:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал
В прольоті – комедійна стрічка про те, як пережити розставання по-чоловічому. Або ще глибше впасти в депресію – це вже як складеться. А починається усе з того, що від Пітера йде кохана дівчина. Вона ж красуня, телевізійна зірка, актриса популярного ситкому Сара Маршалл. Навіщо їй потрібен якийсь там автор саундтреків до сералів? Здається, для неї це розставання пройшло без наслідків, а от Пітер кілька тижнів був не при собі від суму. А потім він вирішив, що годі вже рюмсати, треба просто полетіти на Гавайі, де буде значно легше залікувати душевні рани і відігнати депресію, яка вже починає підкрадатися. Але все не так просто, як здається чоловікові. У тому ж готелі, де вирішив зупинить він, з’являється і Сара, та ще й не одна, а разом з новим бойфрендом – популярним музикантом. В таких умовах забути її буде важче. Врятувати Пітера може хіба що симпатична адміністраторка, до якої він починає залицятись… ©Kino4ua Забути Сару Маршал / В прольоті 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?