Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Одержимість

Рік:
Ор. назва:
Wicker Park
Країна:
США
Режисер:
Пол МакГіган
Тривалість:
01:54:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Одержимість – мелодраматична стрічка, яка розповідає про успішного молодого фінансиста Метью. Він поспішає на ділову зустріч, але його плани змінюються, коли він випадково бачить у ресторані Лізу. Це його колишня дівчина, з якою вони були разом, але вона несподівано зникла, нічого не пояснивши. За два роки, що минули з того часу, вона так жодного разу про себе і не нагадувала, а хлопець губився у здогадках, що могло статись. І ось тепер, коли він знову її бачить і відчуває ті ж самі почуття, що і тоді, він просто не може знову випустити її з поля зору. Юнак починає слідкувати за дівчиною, а у процесі свого розслідування знайомиться зі ще однією дівчиною, яку теж звати Ліза. Можливо, вона щось знає про те зникнення? Головний герой хоче дізнатись усі подробиці, але він не здогадується, що потрапив у хитро сплетене павутиння брехні і маніпуляцій, де він лише маріонетка… ©Kino4ua Одержимість 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?