Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG

Дивовижні історії (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Amazing Stories
Країна:
США
Режисер:
Леслі Лінка Глеттер, Філ Джоану, Стівен Спілберг
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Кіно / CC
Один з кращих фантастичних серіалів, в ньому залишили свій слід найбільші режисери всіх часів і народів - Стівен Спілберг, Мартін Скорсезе, Клінт Іствуд. У скарбничці творців - 5 нагород Emmy.
Прекрасні сюжети, чудовий сценарій, класні актори. Фільм захоплює і не відпускає з перших хвилин. Кожна із серій - закінчена історія, за два сезони пройшло 45 епізодів.
«Чарівна субота» - розповідь про ніжну дружбу діда і онука, вони розмовляють про життя, грають в бейсбол, ганяють на байку. Дідусь багато років прожив при дворі імператора, і у нього є китайський талісман з заклинанням, про властивості якого знає і внук Марк. Одного разу, коли у літнього члена сім'ї починається серцевий напад, юнак вимовляє заклинання, і чоловіки міняються тілами. Дід мчить на мотоциклі до друзів, а хлопець в іншому тілі мало не вмирає від обжерливості. Відновлює статус-кво мати Марка, і, хоча дідусь в кінці серії вмирає, світлі спогади пом'якшують біль втрати.
Такі всі серії картини, елементи фентезі вміло вплетені в історію про людські стосунки, про кохання і душевні прихильності. ©Kino4ua Дивовижні історії (1, 2 сезон) 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?