Kino4ua.com
PG-13

Двадцять одне

Рік:
Ор. назва:
21
Країна:
США
Режисер:
Роберт Лукетич
Тривалість:
01:57:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Двадцять одне – кримінальна драма, у центрі сюжету якої знаходиться звичайний підліток. Бен Кемпбелл мріє стати студентом Гарварду. Звісно, він лише один з тисяч таких же мрійників, бо далеко не кожному випадає шанс навчатись у цьому престижному навчальному закладі. Але Бен не з тих, хто швидко здається. У його випадку мрія може здійснитись за умови, що він знайде 300 тисяч доларів. Зараз у нього таких грошей немає, і навіть якщо він піде працювати, то заробляти їх потрібно буде надто довго. У нього просто немає стільки вільного часу. Але знаходиться людина, яка може йому допомогти отримати гроші значно швидше. Це професор математики Мікі Роуз, з яким головний герой знайомиться випадково. Чоловік організував власний таємний гурток і зміг прорахувати, як можна, використовуючи математику, обдурити Вегас на кругленьку суму… ©Kino4ua Двадцять одне 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?