Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Рестлер

Рік:
Ор. назва:
The Wrestler
Країна:
США, Франція
Режисер:
Дарен Аронофскі
Тривалість:
01:45:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал
Рестлер – спортивна драма про «ветерана» спортивного рингу, який все ще хоче довести публіці і самому собі, що він ще в формі і здатен перемогти суперника. Хоча зробити це буде вкрай важко, враховуючи нещодавній інфаркт, який вклав кремезного Ренді Робінсона на лікарняне ліжко. У 80-х роках минулого століття він був зіркою на ринзі. Реслінг – це його життя. Тоді спорт приносив йому шалені гроші, захоплення публіки і увагу жінок, а зараз він став занадто старим для цього всього. Тепер у нього вже немає грошей, з дружиною розлучився, дочка про нього забула, а працювати доводиться звичайним вантажником. Успіх залишився далеко позаду. І хоч його припинили запрошувати на великі виступи, чоловік без реслінгу жити не може. Навіть після інфаркту він готовий вийти на ринг, аби тільки не дати про себе забути. І ось у нього є можливість поборотися з давнім супротивником і довести свою перевагу. Лишилось тільки гарно підготуватись до бою. ©Kino4ua Рестлер 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?