Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

1408

Рік:
Ор. назва:
1408
Країна:
США
Режисер:
Майкл Гафстрем
Тривалість:
01:44:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
1408 – екранізація оповідання Стівена Кінга. У центрі сюжету Майк Енслін – письменник, який пише містичні історії про полтергейстів та інші окультні речі. Одного разу він дізнається про існування загадкового готельного номеру, у якому постійно помирають люди. Кімната №1408 стала справжнім прокляттям для адміністрації готелю. Люди, які знімали цей номер, зазвичай помирали від серцевого нападу або ж просто виходили у вікно, закінчуючи життя самогубством. Але ця історія звучить для Майка надто нереально, вона здається йому вигаданою просто для того, щоб привернути увагу людей. Він вирішує особисто перевірити, що ж відбувається у тому злощасному номері. Чоловік бере з собою диктофон та інше обладнання і заселяється у кімнату. І вже скоро він переконається, що містична сила тут є: годинник раптом починає йти в протилежний бік, матеріалізуються речі, кімната не випускає його назовні… ©Kino4ua 1408 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?