Kino4ua.com
R

Своя людина

Рік:
Ор. назва:
The Insider
Країна:
США
Режисер:
Майкл Манн
Тривалість:
467
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Своя людина – біографічна стрічка, яка розповідає Джеффрі Уайгенда, колишнього віце-президента однієї з найбільших тютюнових компаній. Чоловік, який займав таку серйозну посаду, одного дня залишається без роботи. Все було б зовсім інакше, якби він не підняв галас навколо питання сигарет, які виготовляє компанія, а точніше речовини, що входить до їх складу. Виявилось, що вона робить курців залежними від цигарок людьми. Головний герой хоче справедливості, тому починає боротьбу за неї, звернувшись попередньо по допомогу до відомого телевізійного ведучого Лоуелла Бергмана. Звісно, про те, що відбувається, швидко дізнаються впливові люди, які різними способами і шляхами намагаються цю справу закрити. Та нічого у них не вийде, якщо на їх шляху стоять Уайгенд і Бергман. Ці чоловіки вже втратили все, що мали, тому тепер їм нічого боятись. Вони починають війну з тютюновими королями. ©Kino4ua Своя людина 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?