Kino4ua.com
PG-13

Кабельник

Рік:
Ор. назва:
The Cable Guy
Країна:
США
Режисер:
Бен Стіллер
Тривалість:
01:36:25
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Кабельник – комедійна драма про двох чоловіків, один з яких просто хотів отримати послугу, а інший зрозумів це дещо неправильно. Усе почалося з того, що Стівен Ковач забажав отримати собі більше телевізійних каналів, але так, щоб платити за них менше. От він і звернувся до кабельника Чіпа Дугласа з проханням підключити його до пакету платних каналі, обійшовши систему. За це він готовий заплатити хабар у розмірі 500 доларів. Стівен хотів зекономити, але вийшло все інакше, тільки помилку свою чоловік зрозумів надто пізно. Чіп чомусь вирішив, що Ковач тепер його ліпший друг, тому і вести себе почав відповідно: став заходити у гості без запрошення, часто дзвонити… Стівен спочатку намагався відшити кабельника тактовно, але потім зрозумів, що це не діє, тому був змушений поговорити з ним грубо. Реакція Дугласа була несподіваною – він почав руйнувати життя чоловіка… ©Kino4ua Кабельник 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?