Kino4ua.com
R

Королева Іспанії

Рік:
Ор. назва:
La reina de España
Країна:
Іспанія
Режисер:
Фернандо Труеба
Тривалість:
02:08:28
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Королева Іспанії – драматична кінострічка, яка розповідає про жінку на ймення Макарена Гранда. Вона з дитинства мріяла стати успішною актрисою. І хоч батьки не підтримували її у цьому, та і сама вона не надто вірила у свої сили, їй вдалось досягти успіху у Голлівуді. Шлях до успіху був важким і складним, але, коли вона опинилась на вершині кінематографічного Олімпу, то з головою поринула у нове життя. Вона знімалась у різних фільмах, насолоджувалась емоціями, які давали їй шанувальники, купалась у любові і оваціях. Та одного дня вона зрозуміла, що усе це їй просто набридло. І тоді вона вирішила покинути все, чого досягла, і повернутись у рідні місця. Так вона і опинилась у післявоєнній Іспанії. Героїня почала життя заново, але невдовзі їй запропонували роль, від якої вона просто не змогла відмовитись – королеви Ізабелли І… ©Kino4ua Королева Іспанії 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?