Kino4ua.com
PG-13

Штучний розум

Рік:
Ор. назва:
Artificial Intelligence: AI
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Стівен Спілберг
Тривалість:
02:26:30
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Штучний розум – фантастична історія про хлопчика-робота, який здатен відчувати людські емоції краще, аніж диві люди. Події відбуваються у 22-му сторіччі, коли глобальне потепління уже змінило умови життя на планеті. Люди змушені пристосовуватись до цих змін і у дечому себе обмежувати. Народжуваність довелось знизити, але людство знайшло вихід, створивши розумних роботів, які зовні не відрізняються від живих людей. З’явилась велика кількість таких роботів-дітей. У кожного робота має бути ліцензія, а інакше його просто знищать. А також у них є права і свободи, як і у всіх звичайних громадян. У родині Свінтонів нещодавно з’явився такий робот-син Девід, який уміє все, навіть відчувати любов, хоч у його грудях і немає серця. І все було б добре, якби з анабіозу не вийшов біологічний син подружжя, для якого знайшлось лікування. Девід став непотрібним, але він так прагне маминої любові, що навіть готовий перетворитись на живу людину, якщо тільки знайде фею, яка йому у цьому допоможе… ©Kino4ua Штучний розум 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?