Kino4ua.com
R

Антебеллум

Рік:
Ор. назва:
Antebellum
Країна:
США
Режисер:
Джерард Буш, Крістофер Ренц
Тривалість:
01:45:30
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Антебеллум – фантастичний трилер з елементами фільму жахів, у центрі сюжету якого знаходиться молода жінка Вероніка Хінлі. Вона успішна письменниця, чий талант просто неможливо не помітити. Читачі чекають виходу її нового творіння, але у її житті починають відбуватись такі події, що їй вже просто не до творчості. Просто одного разу героїня потрапляє у справжню халепу, але настільки заплутану і дивну, що вона не розуміє, що взагалі відбувається. Щоб вибратись із цієї біди, дівчині потрібно розгадати загадку, а зробити це вкрай складно, бо відповідь ховається у двох вимірах одночасно – у минулому і майбутньому. І в обох часових просторах Вероніка має побувати та побачити на власні очі події, які її ніби й не стосуються, але це не зовсім так. Тільки як же тут щось зрозуміти, коли усе переплітається і стає дуже важко розрізнити, де ж реальність? ©Kino4ua Антебеллум 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?