Kino4ua.com
R

Шалене серце

Рік:
Ор. назва:
Crazy Heart
Країна:
США
Режисер:
Скотт Купер
Тривалість:
01:52:40
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Шалене серце Отіса, більш відомого під псевдонімом Бед, знову ожило, і це великий прогрес, адже лише нещодавно він був просто алкоголіком, який не бачить сенсу у власному житті. Багато років назад Бед був відомим кантрі-музикантом, його пісні співали скрізь, він заробляв хороші гроші, а публіка завжди рада була його побачити й почути. А потім кар’єра пішла на спад, пісні перестали записуватись і співатись, його творчість втратила актуальність. Він перетворився на типового бороданя, який напивається у барах і перебивається випадковими підробітками. З сином чоловік не бачився 25 років, особисте життя його не склалося, все пішло шкереберть. З одного боку він до цього звик, а з іншого – сам би й хотів щось змінити, але як? Беду пощастило, що одного разу на його життєвому шляху зустрілась журналістка – мила дівчина, яка просто брала у нього інтерв’ю, але змогла розгледіти за суворим образом достойну людину, яка здатна виправитись. ©Kino4ua Шалене серце 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?