Kino4ua.com
R

Кікбоксер

Рік:
Ор. назва:
Kickboxer
Країна:
США
Режисер:
Марк ДіСалль, Девід Ворт
Тривалість:
01:37:25
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Кікбоксер – культовий бойовик, який розповідає про двох братів, один з яких став інвалідом, а інший вирішив за нього помститись. Ерік Слоун був чемпіоном світу з кікбоксингу. Він вважав себе непереможним, але знайшовся боєць, який зміг його зламати в усіх сенсах цього слова. Це був тайський боєць Тонг По, який просто зламав хребет Еріку, а потім знищив його чемпіонський пояс. Після такого двобою Ерік встати вже не може. Він інвалід, який буде прикутий до інвалідного візка все життя. Його молодший брат Курт вважає, що Тонг По має заплатити за те, що накоїв. Хлопець збирається помститись за брата, тому знаходить колишнього солдата Тейлора, який зводить його з відомим майстром тайського боксу Зіаном. Курт починає тренуватись під його началом, а місцеві бійці вже побоюються, що він і справді переможе Тонг По. Перший їх бій вже скоро відбудеться, і пройде він за всіма старовинними місцевими традиціями… ©Kino4ua Кікбоксер 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?