Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Шазам!

Рік:
Ор. назва:
Shazam!
Країна:
США, Канада
Режисер:
Девід Ф. Сандберг
Тривалість:
02:12:35
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Шазам! – саме це слово потрібно сказати головному герою, щоб перетворитись із звичайного підлітка на супергероя: сильного, кремезного, сміливого, дорослого чоловіка у червоному костюмі. Біллі Бетсону 14 років, і він дуже проблемний юнак, з яким дорослі не можуть знайти спільну мову. Він уже кілька разів змінював прийомні сім’ї, але затриматись надовго ніде не може. Одного разу життя зводить його з чоловіком, який виявляється чарівником. Перед смертю він встигає наділити Біллі неймовірною здатністю – перетворюватись на супергероя, який володіє силою одразу шести древніх богів. Звісно, перед школярем це відкриває неймовірні можливості, якщо тільки навчитись правильно користуватись отриманою силою. Та не встигає юнак це зробити, а вже потрібно застосовувати нові можливості у боротьбі зі злим ворогом – доктором Сільвано… ©Kino4ua Шазам! 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?