Kino4ua.com
R

Володар драконів

Рік:
Ор. назва:
The Dwarves of Demrel
Країна:
США
Режисер:
Chris Raney
Тривалість:
01:30:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HiWayGrope
Володар драконів – фентезійна стрічка, дія якої починається у момент загадкової аварії у шахті, де відбувся обвал. Все сталось швидко і за досить дивних обставин. А заручниками ситуації і самої шахти стали гноми. Їх троє, і стосунки між ними не найкращі. Але тепер вони разом потрапили у біду, тому доведеться забути про всі свої колишні сварки, конфлікти і непорозуміння, адже мова тепер йде про виживання. Помирати ніхто з них ще не хоче, але і шансів на спасіння не так багато. Їм потрібно стати єдиною командою, навчитись взаємодіяти в умовах обмежених ресурсів, стати опорою один для одного. Але це ще не все. Ще нижче під землею знаходяться їх товариші, які у такій же пастці і потребують допомоги. Головні герої можуть спробувати їх врятувати, якщо будуть вірити, що до них самих прибуде допомога ззовні. Або, якщо вірити у це вони не будуть, доведеться покинути друзів і рятуватись самим. Що вони виберуть? ©Kino4ua Володар драконів 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?