Kino4ua.com
R

Ворог держави № 1

Рік:
Ор. назва:
L'instinct de mort
Країна:
Франція, Канада, Італія
Режисер:
Жан-Франсуа Ріше
Тривалість:
01:53:25
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ворог держави № 1 – кримінальна драма, яка розповідає про життя відомого французького гангстера Жака Меріна. У 70-х роках минулого століття його справді вважали ворогом держави номер один, бо він був вкрай небезпечною людиною. У цій стрічці показано, яким був шлях головного героя до отримання статусу міжнародного злочинця. Події, показані у фільмі, відбуваються у період з 1959-го року по 1972-й. А починається розповідь з армійської служби Меріна. Йому довелось приймати участь у війні. Тоді він убив людину. Вперше. Ця подія вплинула на його психіку, а коли він повернувся додому, то вже не зміг адаптуватись до спокіного життя. Він обрав для себе злочинний шлях, щоб заробляти – почав влаштовувати озброєні пограбування. Разом з другом Полом він вийшов на контакт з місцевим криміналітетом. Отримавши пропозицію виконувати його криваві завдання, за які багато платять, головний герой зробив перший крок у темний злочинний світ… ©Kino4ua Ворог держави № 1 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?