Kino4ua.com
R

Ворог держави № 1: Легенда

Рік:
Ор. назва:
L'ennemi public n°1
Країна:
Франція, Канада
Режисер:
Жан-Франсуа Ріше
Тривалість:
02:10:45
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ворог держави № 1: Легенда – друга частина стрічки, яка розповідає про людину, що зуміла прославитись, але не за рахунок благих справ, а своїми злочинами і умінням «гратися» з поліцією. Жак Мерін у 1970-х роках був легендою злочинного світу Франції та Канади. Будь-яка авантюра була йому по плечу, він любив небезпеку, постійно потрапляв у якісь халепи, але завжди виходив переможцем. І навіть коли його відправляли за грати, він успішно втікав. Звісно, знаходилось у його житті місце і романтичним історіям. Від відсутності жіночої уваги герой не страждав. А що ж допомагало йому втілювати в життя найшаленіші злочинні плани? Певно, уміння перевтілюватись і змінювати зовнішність. Якщо було потрібно, Мерін лягав і під ніж пластичного хірурга. І кожного разу він ставав ніби іншою людиною, відверто знущаючись над поліцією, представники якої з ніг збивались, шукаючи його. ©Kino4ua Ворог держави № 1: Легенда 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    Олег
    24 листопада 2020 19:01
    + 0 -
    історія фр. злочинця , мабуть так все було , але сам фільм це мазо - муть , дивився 2 серії ,шкодую до тепер  , все чекав на щось від Венсана , оцінка загальна - для усіх не французів ,не варто дивитись - муть, 7,5 ???