Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Музикант

Рік:
Ор. назва:
El mariachi
Країна:
Мексика, США
Режисер:
Роберт Родріґес
Тривалість:
01:21:30
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Музикант, у якого не надто багато грошей, одного разу приїжджає у маленьке місто у Мексиці, сподіваючись, що тут на нього чекатиме краще життя, аніж було раніше. Його гітара, як вірна подруга, разом з ним – «вдягнута» у чорний кофр. Удвох вони шукають кращої долі, а знаходять серйозні неприємності. Усе погано настільки, що головний герой уже з десяток разів пошкодував, що взагалі сюди припхався, але тепер йому так легко не втекти. А біда вся у тому, що його помилково прийняли за небезпечного злочинця, справжнього убивцю, на якого полюють представники впливових мафіозних кланів, який носить свою зброю у такому ж кофрі. Отже тепер музикант повинен відкласти інструмент, а замість нього взяти в руки вогнепальну зброю, щоб захищатись від переслідувачів. От тільки ця «музика» йому геть не до вподоби, але чого не зробиш, щоб вижити… ©Kino4ua Музикант 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?