Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Відчайдушний

Рік:
Ор. назва:
Desperado
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Роберт Родрігес
Тривалість:
01:44:25
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Десперадо – друга частина трилогії, яка розповідає про музиканта, у виконанні Антоніо Бандераса, якому доводиться боротися з гангстерами. Життя головного героя було щасливим і майже безтурботним, поки він міг грати для слухачів у барі, проводити час зі своєю коханою і просто насолоджуватись кожним днем. Але потім на його життєвому шляху з’явився Бучо. Цей негідник знищив усе, що було дорого для гатіриста. Злочинець розтрощив його інструмент, прострілив руку, але найстрашніше те, що він убив його кохану жінку. І з того моменту головний герой перетворився на кривавого месника Ель Десперадо. Футляр з-під своєї гітари він заповнив зброєю і пішов шукати того, хто зруйнував його життя – злочинця на ймення Бучо. І тепер його не зможе зупинити ніщо і ніхто – ні нова любов, ні поради друга, ні церква, ні сам Господь, якщо він взагалі існує. ©Kino4ua Відчайдушний 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?