Kino4ua.com
R

Якось у Мексиці

Рік:
Ор. назва:
Once Upon a Time in Mexico
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Роберт Родріґес
Тривалість:
01:42:40
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Якось у Мексиці – заключна частина трилогії, створеної Робертом Родрігесом, у якій розповідається про музиканта, який був змушений перетворитись на месника з пістолетом замість гітари у руці. Як і у попередніх фільмах, події відбуваються у Мексиці. Ситуація там напружена, бо невдоволені генерали і впливові наркобарони збираються влаштувати переворот у державі. І в цей час Сендс, агент ЦРУ, розшукує Музиканта – саме так прозвали головного героя. Тепер він влучний стрілець, якого вже майже вважають національним героєм. Сендс хоче, щоб він прибрав генерала Маркеса, якого вважають головним замовником усього того хаосу, який починається в країні, і який збирається вбити президента. І головний герой готовий зробити цю роботу, бо у нього з генералом власні рахунки, але він не хоче бути просто виконавцем. Він вирішує почати власну гру… ©Kino4ua Якось у Мексиці 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?