Kino4ua.com
R

Дипломатія

Рік:
Ор. назва:
Diplomatie
Країна:
Франція, Німеччина
Режисер:
Фолькер Шльондорфф
Тривалість:
01:25:45
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Люб. Одноголосый
Дипломатія – військова драма, яка розповідає про події серпня 1944-го року, які відбувались у Парижі. У той час місто ще знаходиться у владі німців, але загони союзників стрімко наближаються. Гітлер розуміє, що потрібно відступати, тому його солдати отримують наказ про це. Але є і інший наказ – знищити більшість міських будівель. Німецький лідер наказує, щоб історичні пам’ятки і визначні будівлі були підірвані у процесі відступу. Він вважав, якщо вже неможливо отримати перемогу, то потрібно знищити все, що трапляється на шляху, щоб місто потім ще довго не змогло піднятися з руїн. А відповідальність за виконання цього завдання лежить на плечах німецького генерала Дітріха фон Гольтіца, який був комендантом у французькій столиці. Чи погодиться він виконати наказ Гітлера, і навіть якщо так, то чи вдасться йому це зробити? ©Kino4ua Дипломатія 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?