Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

8 жінок

Рік:
Ор. назва:
8 femmes
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Франсуа Озон
Тривалість:
01:50:25
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 34 Телеканал
8 жінок – детективна історія, події якої відбуваються у французькій провінції у 50-х роках минулого століття. На Різдво у великому будинку збирається численна родина. Усі раді один одного бачити, усім хочеться обмінятися новинами і плітками, які назбирались за той час, поки вони не спілкувались, і всі у приємному очікуванні свята. Але настрій з піднесеного миттєво змінюється на пригнічений, коли стає відомо, що господар будинку…мертвий. Його холодне тіло знайшли у його ж власній спальні. Зателефонувати у поліцію можливості немає, бо телефонні дроти обрізані. Сісти у автомобіль і поїхати в поліцейський відділок теж неможливо через перерізані дроти запалювання. Хтось добре постарався, щоб присутні нікуди не поділись, та ще й ворота будинку замело снігом. Під одним дахом знаходяться жінки, які тепер відрізані від зовнішнього світу і мають провести власне розслідування, щоб вичислити убивцю. ©Kino4ua 8 жінок 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?