Kino4ua.com
R

Парк пригод

Рік:
Ор. назва:
Adventureland
Країна:
США
Режисер:
Грег Моттола
Тривалість:
01:47:30
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Парк пригод – романтична комедія з елементами драми, яка розповідає про життя юнака на ймення Джеймс Бреннан. Він завершує навчання у коледжі, а далі планує вступати до Колумбійського університету і отримати освіту журналіста. А перед новим навчальним роком хлопець збирається подорожувати Европою. Але плани руйнуються, коли батьки повідомляють про те, що їхнє фінансове становище значно погіршилось. Тепер у них немає грошей ні на подорож сина, ні на його подальше навчання. Доводиться підлітку шукати який підробіток. Перші спроби знайти роботу невдалі, але невдовзі йому таки влаштуватись в одне місце. Це розважальний парк під назвою «Країна пригод». Там Джеймс знайомиться з Емілі, яка допомагає йому освоїтись. Поступово дружба переростає у взаємну симпатію, а потім у закоханість, але у дівчини є серйозний залицяльник, який значно за неї старший, і з яким вона ніяк не може розпрощатись… ©Kino4ua Парк пригод 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?