Kino4ua.com
PG-13

Два дні, одна ніч

Рік:
Ор. назва:
Deux jours, une nuit
Країна:
Бельгія, Франція, Італія
Режисер:
Жан-П'єр Дарденн, Люк Дарденн
Тривалість:
01:35:45
Переклад:
Українська мова Київ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Два дні, одна ніч – драматична стрічка про жінку, яка може втратити роботу, якщо колеги її не підтримають. Сандра довгий час була на лікарняному, але нещодавно повернулась на роботу. Працює вона на підприємстві, яке займається виробництвом сонячних батарей. Коли вона знову з’явилась на своєму робочому місці, керівництво про неї згадало, але нічого хорошого це не означало. Просто керівники зрозуміли, що за відсутності Сандри продуктивність праці ніяк не змінилась. А це означає лише те, що її робота ніяк не вливає на загальну картину, тому її можна спокійно звільнити, а гроші розділити між іншими співробітниками, видавши їм премію. Головна героїня не хоче, щоб її звільнили, але її голос тут нічого не вирішує, а от колеги її долю якраз вирішити можуть. Їм просто треба зробити вибір – вона чи гроші. Усе, що залишається робити Саманті, це спробувати схилити їх на свій бік. Та чи є у їхніх серцях ще хоч трохи людяності? ©Kino4ua Два дні, одна ніч 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?